thereallovecommitment.nl - Over ons

Anderen over ervaringen met Chantalle Kamycki:

 

Chantalle is heel kundig in wat zij doet. Haar aanwezigheid en veilige bedding zorgt ervoor dat ik volledig kan zakken in mijn lijf en alles wat zich aandient durf toe te laten.

De brainspot sessie heeft me na een sessie al verlost van angsten en me innerlijke rust gegeven. Slaap weer goed door, mijn lijf voelt meer ontspannen aan en ik voel mijn levensenergie weer stromen.

Ik kan het iedereen aanraden. Een zachte methode waarbij je niet hard hoeft te werken. Het gaat als vanzelf. 

~ Danique de Roo

 

 "Chantalle is en kei van een therapeut, een afgestemde coach en een wijs mens. Ik heb de 'full package' mogen ontmoeten en ervaren en dat heeft me al veel rijkdom gebracht. Niet dat het in geld is uit te drukken, maar wel in de mate van persoonlijke groei en ontwikkeling; iets dat veel waardevoller is voor mij. Chantalle bezit de kracht om door lagen heen te kijken en de vinger op de gevoelige plek te leggen. En dat doet ze op een open, eerlijke en liefdevolle manier, waardoor pijnlijke stukken worden gezien en bij de wortel kunnen worden aangepakt, wat meestal tot een veel snellere transformatie leidt. Dus als je het mij vraagt: Niet naar Chantalle gaan, is een gemiste kans als je het aandurft om écht in de spiegel te kijken."   
~ M. Petermans

 

Tijdens de sessies zorgt Chantalle voor een prettige, veilige sfeer en ze ontpopt zich tijdens deze ontmoetingen als een zeer open en empathisch mens. Chantalle geeft blijk van inzicht in processen. Zowel tussen lichaam en geest alsook interpersoonlijke processen en gedragspatronen. Vaak weet ze hier subtiel de knelpunten in te benoemen en slaagt er vervolgens in om met een nieuwe invalshoek, ander licht op de situatie te laten schijnen. Ik ben in ieder geval dankbaar dat ik Chantalle en Brainspotting heb leren kennen.

~ K. Brouwers

 

 

Chantalle over zichzelf:

 

“Vanuit mijn eigen diepe pijn van niet goed genoeg zijn en het leven in tekort, ben ik ooit als verloren, maar vastberaden ziel ver buiten mezelf gaan zoeken. Liefde, waardering en aandacht van anderen door mezelf weg te cijferen en aan te passen aan anderen was een van de vele destructieve gevolgen van een emotioneel armoedige en eenzame jeugd. 

 

Mijn eigen zoektocht naar heling en zelfliefde bracht me langs ontelbare disciplines en modaliteiten die me ieder een stukje van de puzzel brachten. Shiatsu, Yoga, Neo-Hypnotherapie (lichaamsgerichte psychotherapie), Ademwerk, Vipassana, Geweldloze Communicatie, Circling, Medicijnplanten (Ayahuasca, Iboga, truffels, Bufo etc) , Bio-energetica en Brainspotting zijn slechts een greep uit het archief aan studies en ervaringen. Het leren omgaan met mijn emoties en het voelen van mijn grenzen en behoeften alsook het volwassen communiceren daarvan, zorgde voor een veiligheid in mezelf die ik nooit gekend had. 

Dit maakte dat de zoektocht naar liefde, waardering en aandacht buiten mezelf gestaakt kon worden; ik voelde me eindelijk thuis in mezelf. 

 

De kennis en ervaring die ik onderweg opgedaan heb kwamen o.a. tot uiting in het oprichten van Erodanza (een model voor zelfontwikkeling voor vrouwen) en The Real Love Commitment. 

Met veel liefde begeleidt ik al jaren mensen individueel en in groepen om heling te vinden en veilig te worden in zichzelf. Mensen helpen om vrij zijn om zichzelf te zijn en van daaruit liefdevolle en voedende relaties aan te gaan is dan ook mijn passie en missie. 

 

 Anderen over Lars Faber:

 

Renée "Hij kan in zo'n korte tijd op een luchtige losse manier, met hier en daar soms een grap, maar altijd zo respectvol, binnen een paar minuten de kern onder de vraag raken en naar boven halen bij deelnemers.....een bijzondere kwaliteit die wat mij betreft uniek is!"

 

Henk: "Lars prikkelt mensen en zorgt er zodoende voor dat ze de diepte ingaan en misschien nog wel dieper dan je beseft."

 

Nielka: "Zeer veel zielskennis die hij scherp en met gevoel van humor weet over te dragen. Hij staat open ook voor reflectie van iedereen."

 

Gerard: "Zijn aanpak heeft op mij een helende werking, juist ook doordat de dingen zo fysiek worden gemaakt. Ik vind het bovendien erg inspirerend om zijn omgang met trauma’s te zien. 

 

Lars over zichzelf:

 

"Toen ik zo rond mijn vijfendertigste (ben nu 50) stopte met werken als interim manager wist ik één ding: ik wil geen bedrijven meer reorganiseren, maar mensen op weg helpen. De weg naarzichzelf terugvinden. Leren leven vanuit het hart. Dat had ik uiteraard zelf ook te doen en daarom stopte ik van de ene dag op de andere met mijn zéér goed betaalde werk. Zonder plan b. 

 

Ik ben van klein kinds af aan al geïnteresseerd in bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Toen ik eenmaal de weg vrijmaakte door met geestdodend werk te stoppen ging het hard en mocht ik duizenden mensen persoonlijk begeleiden. In de tussentijd schreef ik negen boeken en mocht ik De Gewijde Reis/The Sacred Voyage opzetten, een organisatie die mensen vanover de hele wereld begeleidt in de zoektocht naar hun eigen essentie. De technieken en methoden die ik daar in de loop der jaren ontwikkelde gebruik in in mijn eigen coachingssessies, naast andere methoden als Voice Dialogue en Focusing, waar ik in ben opgeleid. 

 

Mijn sterkste punt is een brede kennis van de menselijke psyche (ik begon rond mijn tiende met het bestuderen van den mensch) in combinatie met mijn intuïtie. Hierdoor kan ik meestal vrij snel ontdekken waardoor iemand afgesneden is van zichzelf, en helpen de weg terug in te zetten. Dat is dan ook mijn passie, om sámen te ontdekken waar de schoen wringt en dan de sleutel naar heling te ontdekken. Ik werk daarbij sterk met de combinatie van lichaam, hart én geest, waarbij de stille wijsheid van lichaam en hart leidend is. Dat is waar ik mijn cliënten in sessies breng, bij hun eigen diepste en vaak onbewuste wijsheid."