thereallovecommitment.nl - Agenda

AGENDA

Verlatings- en bindingsangst transformeren
De weg naar een veilig gehechte relatie 18-20 OKT 2019

Met ervaren trainers Chantalle Kamycki & Lars Faber

Dit is wat een van de deelnemers van een vorige editie van dit intense weekend ons schreef:

"Ik heb een inzichtvolle en helende ervaring gehad en ben daar dankbaar voor. De theorie over de Heart Defenders heeft mij veel geleerd over een aantal van mijn patronen én van die van enkele geliefden. Het ademwerk heeft mij in een diepe ervaring gebracht en op de laag van het gewaarzijn een subtiele, doch zeer betekenisvolle, verandering gebracht. Het team heb ik als uiterst deskundig en liefdevol ervaren. " (Stef)

RESERVEER HIER JOUW PLEK VOOR DIT PRACHTIGE WEEKEND

Dit weekend staat geheel in het teken van het ontdekken en begrijpen van jouw relatiepatronen en hoe je op een fijne verbindende manier vanuit jouw hart kunt leren communiceren.

Deze kennis is van onschatbare waarde voor je bij het vinden en houden van de liefde van je leven. Het gezegde luidt: ‘jong geleerd, oud gedaan.’ Hoe er als kind met jou is omgegaan, met name de eerste jaren van je leven, is wat je hoogstwaarschijnlijk nu als volwassene nog steeds herhaalt in jouw relaties. Het verleden blijft zich daarmee in het heden en in de de toekomst alsmaar herhalen, net zolang totdat je de lessen van je eigen relatie- en hechtingspatronen leert en transformeert. Wij helpen je daar graag bij met ons werk! Zo ontdekten we dat de meeste van de patronen waar we in gevangen blijven zitten, ontstaan zijn in de vroege jeugd (vooral de eerste 6 jaar).

We leerden ons hart te beschermen tegen bepaalde pijnen zoals:

- Afwijzing
- Tekort aan aandacht
- Dominantie
- Verlating
- Pesten
- Misbruik
- Klein houden
etc.

Wij noemen deze beschermmechanismen “Heart Defenders.” Als je in je relaties last hebt van onderstaande thema’s is de kans groot dat je oude mechanismen oftewel ‘Heart Defenders’ niet meer werken.

Thema’s als:
- bindingsangst
- verlatingsangst
- jaloezie
- conflict
- wantrouwen
- vreemdgaan
- leven als broer en zus
- een spoor van verbroken relaties achter je hebben

Hoog tijd om nieuwe manieren van relateren te ontdekken! In dit weekend ga je jouw primaire Defender leren kennen en ontmantelen waardoor de kans veel groter is dat je de juiste partner vindt. Als je al een partner hebt, lang of kort, helpt het je om uit patronen te doorbreken waardoor de liefde (weer) rijkelijk kan stromen.

Als we met onze trefzekere Heart Defender methodiek eenmaal haarfijn in beeld hebben waar de bron van jouw verlatings- of bindingsangst ligt, kunnen we diep gelegen pijn op een veilige manier gaan bevrijden en helen. Je leert daarmee de bron van je angst onder ogen zien en gerust stellen, waardoor je echt op een andere manier met jouw relatie(s) om kan leren gaan.

Enkele testimonials van het vorige weekend :

"Als wees die tot zijn dertiende is geinstitutionaliseerd is geweest was deze workshop top om de hechtingswond die zich vertaald in verlating/bindingsangst af te pellen mbv. Ademwerk, beweging in diepere lagen komende archetypen tot leven. Deze er - en herkennen in relaties dat wordt de kunst." (Ron)

"Het bindings- /verlatingsangst weekend was ontzettend leerzaam voor mij. Niet alleen kreeg ik veel inzichten over mijn eigen manier van omgaan met anderen, ook zag ik hoe mijn relatie haar worstelingen kan overwinnen. We hebben er in de praktijk ook al mee geoefend! :)
Echt fijn. Liefs!" (Jenneke)

"Ik heb het Heart Defenders-weekend als enorm waardevol en leerzaam ervaren. Het heeft me weer een stukje bewuster gemaakt van mijn beschermingsmechanismen. Door ze beter te kunnen plaatsen onder de zes verschillende heartdefenders wordt het duidelijker wat er gebeurt en waarom ik iets doe. Het helpt daarbij om in te zien dat dat niet is wie ik ben maar wat ik ben gaan doen. Alleen maar om te beschermen wat kwetsbaar is. Het bewust worden en onderzoeken hiervan brengt me dichter bij de verwonding en zo ook dichter bij heling. Lars en Chantalle weten het theoretische stuk erg duidelijk over te brengen en de combinatie met voornamelijk ervaringsgericht werk maakt het tot een ontzettend waardevol weekend."
(Thijs)

"Ik raad iedereen aan om hiermee kennis te maken. Het biedt zoveel meer inzicht in hoe je kunt omgaan in liefdevolle relaties. Het fijne is dat je naast de uitleg hoe dit werkt ook gaat doorvoelen wat er van binnen speelt en mag worden geheeld."
(Linda)

"Ik ben enorm verrast door het weekend over de Heartdefenders. Nu ik een helingsproces doormaak merk ik bij mezelf op dat het vertrouwen in een nieuwe relatie een knik heeft gekregen door de ervaring van de vorige. Dankzij de Heart Defenders weekend heb ik lagen kunnen voelen en herbeleefd. Een nieuwe programmatie met mijn lichaam gemaakt. Ik zie nu dat ik een kopie ben van het relatiesysteem van mijn ouders. Dat is schrikken joh! "
(Ludo)

"Om erachter te komen of ik echt geen bindings- en/of verlatingsangst kende ben ik dit weekend ingedoken en wat blijkt?: Mijn heartdefenders zijn alle zes in meer en mindere mate bezig mijn hartje te beschermen op zo’n geraffineerde wijze dat zelfs ik mijzelf voor de gek kon houden! Wat fantastisch om de CHAMPS te ontdekken en te herkennen! Nu kan ik tijdig na een trigger-moment even in mij zijn terugzakken en conflicten voorkomen! Super!
Chantalle en Lars hebben het zeer goed begrepen en weten dat anderen duidelijk te maken. Dank jullie beiden! "
(Danny)

Programma inhoud (onder voorbehoud):

Dag 1
19:00 Ontvangst
19:30 Opening en Hartscommunicatie.
22:00 einde

Dag 2
10.00 Uitgebreide uitleg over de zes Heart Defenders (Critic, Hesitator, Avoider, Martyr, Pleaser & Steamroller) en hoe deze in jouw leven zijn ontstaan
12.30 Pauze, lichte lunch (Potluck)
13:30 Belichaming van de Heart Defenders
15:00 Korte pauze
15:30 Bevrijden van onderliggende pijn via Core Wound methode: gerichte kinesiologie op jouw specifieke Heart Defender en transformerend ademwerk
18:00 Avondeten (Potluck)
20:00 Hartscommunicatie

Dag 2
10:00 Openingscirkel + lichaamswerk
11:00 Tweede Core Wound sessie
13:00 Lunchpauze (Potluck)
15:00 Hartscommunicatie

17:00 Eindcirkel

 

RESERVEER HIER JOUW PLEK VOOR DIT PRACHTIGE WEEKEND


Praktische info
- 18-20 oktober 2019 in de Sacred Temple in Zaandam
- Potluck, dus lekker zelf eten meenemen voor lunch en diner
om te delen
- 225 euro EARLY BIRD

- 295 euro Normale prijs
- We verwachten dat deze workshop snel vol is en raden je aan
tijdig te reserveren
- Beperkte overnachtingsmogelijkheid (10 euro, gelieve te informeren)